Lammskinn säljes

Vi har fått hem nya skinn. Fina gotlandskinn, både plädklippta och med full hårlängd. Det finns också några kanonfina tackskinn samt några stora tack/baggskinn som inte är så glansiga och därmed inte så dyra.

Mjölkfårens blandraslamm, med gotlandsbagge som far, har lämnat en skörd av skinn i varierande storlek, utseende och exklusivitet. Några passar som “sitt- och slitskinn” och säjs billigt. Inte riktigt lika billigt som på IKEA, men man vet å andra sidan att lammen är uppfödda under de bästa förhållanden och att skinnen är beredda i Sverige. Några är stora som isbjörnsfällar (liten isbjörn, ca 125 x 95 cm), gräddvita med full hårlängd och lätt krusigt hår.

Jag säljer just nu inga via post, men har man vägarna förbi (vi finns i mellersta Bohuslän) och vill titta på skinn går det bra att höra av sig. Eventuellt kan Anders langa skinn till Göteborg, hör av er vid intresse så ser vi om det går att lösa.

Nya bilder kommer.Leave a Reply