Klubb Vardag står upp efter påsken !

Vi har den stora glädjen att kungöra Klubb Vardags mirakulösa uppståndelse, vilken äger rum onsdagen den 10 April kl 20.00 på Restaurang Cronan , Norra Hamngatan 10 . Till det tämligen moderata priset av 50 kr bjuds följande :

live :
Hello Goodbye
Gamla goda Klubb Vardag favoriter som just har släppt ett rörande förträffligt album på Racing Junior samt en med en omsorg , lika förträfflig som rörande , utgiven vinylsingel på Booff .

The obscure object of desire
Efter detta kanske föremålet för ditt nu inte fullt så dunkla begär !

Matti Ollikainen
Elektronisk musik som i all sin lågmälda , gentlemannamässiga varsamhet nog är hård som flinta ! Aktuell med cd-r på Klubb Vardags etikett för rara spår och heminspelningar .

Hugger - Mugger
Performance , samt offentliggörande av cd-r på Klubb Vardag , av denna oskuldsfullt sinnesvidgande " rock hard from the get-go " konstellation .

Anders Dahl
Ljudinstallation av den digitala musikens naturbarn , aktuell med med cd-r på Klubb Vardags etikett för rara spår och heminspelningar .

I övrigt bjuds i gammal god ordning en trevlig afton i glada vänners lag med allt vad det innebär av utsökt musik på grammofonskiva av de mest skilda slag , hembakade kakor , ståtliga renhorn , putsade valv , förgyllda barspeglar och röda sammetsbaldakiner !

Ni och alla Era vänner är hjärtligt välkomna !

Klubb Vardags allra vänligaste hälsningar !

Klubb Vardag , onsdag den 10 april kl 20.00 på Restaurang Cronan , Norra Hamngatan 10 .

 
Contact Klubb vardag at klubbvardag@goteborg.utfors.se
Mail: Klubb vardag c/o Magnus Granberg / Ekedalsgatan 6B / 414 66 Göteborg / Sweden